Benelux transport

Logitrex > Benelux transport

Benelux transport

Voor al uw Benelux transport is Logitrex Cargo Solutions uw logistieke partner. Wij hebben Benelux transport in drie specifieke deelgebieden als Nederland, België en Luxemburg verdeeld waarin wij zowel als transport als distributiepartner opereren. 

 

Snelle levering

Import & Export

Scherpe tarieven

Dit betekent concreet dat u als verlader zowel uw pallet- distributie, groepage als complete ladingen altijd bij ons onder kan brengen met de zekerheid van onze volgende speerpunten: Logitrex Cargo Solutions streeft er altijd naar uw zendingen snel, schadevrij en tegen marktconforme tarieven uit te leveren. Daarnaast onderscheiden wij ons als vervoerder ook nog eens  in zeer snelle, duidelijke en vooral korte communicatielijnen.

Transport van Nederland naar Benelux of omgekeerd

De doorlooptijden voor transport van Nederland en naar Benelux of omgekeerd variëren per bestemming. Grotendeels leveren wij uw zendingen binnen Benelux transport in 24 uur uit. De deelgebieden Nederland, België en Luxemburg zijn qua doorlooptijden als volgt verdeeld:

Volle vrachten oftewel Benelux transport: A- B, 24 uur.

Distributie & groepage Benelux:

 

  • Nederland, 24 uur
  • Noord en midden Belgie, 24 uur. | Zuid Belgie, 48 uur.
  • Luxemburg, 48 uur.
  •  

Eveneens beschikken wij over diverse meeneemheftrucks (kooi-aap) waardoor wij uw zending rechtstreeks en zelfstandig bij uw ontvanger kunnen afleveren. Uiteraard verzorgen wij ook speciaal transporten binnen de Benelux, echter zijn deze doorlooptijden altijd op aanvraag en afhankelijk van beschikbaarheid van het materieel en wetgeving.

 

Wij komen graag in contact om samen met u te kijken naar de mogelijkheden waarin wij een onderlinge win-win situatie kunnen creëren. Klik rechts bovenin het scherm om het contactformulier in te vullen en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

Vrijblijvend advies of offerte Benelux Transport

Vraag direct uw offerte voor transport van of naar Benelux aan. Of neem direct contact op voor vrijblijvend advies van onze Benelux specialisten.

We zijn je graag van dienst bij Benelux transport, vraag vrijblijvend een offerte aan!