Internationaal transport vanuit Twente

Internationaal transport via Logitrex uit Borne

Internationaal transport, snel en betrouwbaar geregeld vanuit Twente. Dat is waar wij ons dagelijks mee bezig houden. Vanuit Borne worden in samenwerking met een groot internationaal netwerk groupage, deel -en volle vrachten gepland. Om onze klanten optimaal te kunnen bedienen, denken wij graag met hen mee om de transportopdrachten zo efficiënt mogelijk te in te vullen.

 

Logitrex beschikt over een groot en solide netwerk waarin wij voor ieder specialisme, (deel) gebied of land een oplossing hebben. Daarnaast houden wij van duidelijke afspraken en een transparante dienstverlening.

Geen zorgen meer over transport?

Vraag een offerte aan en ontvang een vrijblijvend voorstel

Waarom Logitrex?

Onder efficiëntie verstaan wij niet alleen het economisch gedeelte. Wij kijken ook naar onze ecologische voetprint op deze wereld. Dagelijks sparren wij in ons team van planners om internationale deelvrachten te combineren. Zit u of uw klant niet met spoed te wachten op een zending? Dan bent u wellicht voordeliger uit om de goederen per trein te laten vervoeren.

Bent u ook geïnteresseerd in onze dienstverlening? Klik hieronder om ons contactformulier in te vullen en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Bij Logitrex hebben we verschillende bestemmingen waarop we transport bieden. Echter zijn er altijd bestemmingen waarop we uitblinken, bekijk onze veel voorkomende transport bestemmingen hieronder! Waar moet je op letten bij het uitbesteden van transport? Lees het hier.