Transport Duitsland

Logitrex > Internationaal transport > Transport Duitsland

Transport Duitsland

Transport naar Duitsland is voor ons als internationaal vervoerder een van de belangrijkste pijlers binnen ons internationale transportnetwerk. Voor veel van onze opdrachtgevers verzorgen wij zowel export- als importstromen.

 

24-72 uur levering

Import & Export

Scherpe tarieven

Als ervaren logistiek partner bieden wij een breed netwerk en staan wij garant voor een hoge kwaliteit. Om het transport naar Duitsland volledig af te dekken met de snelste doorlooptijden en tegen het juiste tarief, werken wij eveneens nauw samen met enkele geselecteerde kwaliteits- partners. Deze samenwerkingsverbanden bieden ons de mogelijkheid om al uw transport met Duitsland te verzorgen. Dit geldt niet alleen voor export, maar ook importzendingen verzorgen wij naar wens voor u. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in ADR transport en machine transport.

Transittijden transport Duitsland

De doorlooptijden voor transport van Nederland naar Duitsland of omgekeerd hangen af van de afstand, de bestemming dus. Wanneer u kleinere distributiezendingen naar Duitsland heeft, hanteren wij een standaard doorlooptijd van 48 uur. Indien u wenst dat uw goederen binnen 24 uur bij het afleveradres afgeleverd zijn dan kunnen wij dit tegen een kleine vergoeding uiteraard ook voor u verzorgen.

 

De doorlooptijden van de grotere deelpartijen en volle vrachten naar Duitsland variëren, aangezien deze trajecten rechtstreeks of op routing verlopen verschilt dit vanwege de af te leggen afstanden in combinatie met de te handhaven rijtijdenwet.

Laad- en losmogelijkheden

Ook binnen Duitsland kunnen wij uw goederen zelfstandig laden en lossen. Hiervoor maken wij bijvoorbeeld gebruik van vrachtauto’s met laad- en losklep.

Transport van Nederland naar Duitsland of omgekeerd

Logitrex is uw specialist voor transport naar Duitsland. Maar wij zorgen er niet alleen voor dat uw producten in steden als Berlijn, Hamburg of Dresden aankomen. Logitrex kan er namelijk ook voor zorgen dat producten vanuit Duitsland naar Nederland komen. Door alles bij ons te regelen, hoeft u niet meerdere transportbedrijven in binnen- en buitenland aan te spreken. Bij ons kunt u het transport in één keer regelen.

 

We streven ernaar om alles zo snel en soepel mogelijk te laten verlopen. De doorlooptijden kunnen hierbij uiteraard verschillen door factoren als de afstand en de bestemming.

Groupage transport naar Duitsland

Heeft u een kleine zending producten naar of vanuit Duitsland? Dan kunt u gebruik maken van onze groupage transport naar Duitsland. Hierbij gebruiken wij de containerruimte voor meerdere kleine zendingen. Dit maakt het voor u kostenefficiënt, u deelt de kosten dan namelijk met anderen die ook gebruikmaken van de groupage transport.

Pallet transport Duitsland

Wilt u een pallet versturen naar Duitsland of wilt u juist een pallet van Duitsland naar Nederland verzenden? Dan bent u bij Logitrex Cargo Solutions aan het juiste adres. Wij kunnen uw pallets of andere zendingen vlot, vellig en tegen zeer concurrerende tarieven vervoeren naar de juiste afleverlocatie.

Exceptioneel transport naar Duitsland

Overschrijdt uw zending de maximaal toegestane maten of de maximaal toegestane gewichten voor de Duitse wetgeving? Dan is er een speciale ontheffing nodig om uw goederen te mogen vervoeren in Duitsland. Dus heeft u een zending met afwijkende gewichten en/of maten? Neem dan gerust eens contact met ons op om de mogelijkheden van speciaal transport naar Duitsland te bespreken.

Vrijblijvend advies of offerte Duitsland Transport

Vraag direct uw offerte aan voor transport van of naar Duitsland. Of neem direct contact op voor vrijblijvend advies van onze Duitsland-specialisten.

 

We zijn je graag van dienst bij Transport Duitsland, vraag vrijblijvend een offerte aan!