Transport Italië

Logitrex > Internationaal transport > Transport Italië

Transporteur Italië

Logitrex is al jaren een betrouwbare logistiek partner, die het transport voor u kan regelen in zowel binnen- als buitenland. Wekelijks hebben wij meerdere transporten van en naar Italië. Daarnaast beschikken wij over een sterk netwerk met divers transportmaterieel om uw goederen te vervoeren. Daardoor zijn wij in staat om tijdens een transport Italië uw goederen zorgvuldig en op tijd op de plaats van bestemming te krijgen.

 

24-72 uur levering

Import & Export

Scherpe tarieven

Aangezien wij verschillende soorten klanten in ons portfolio hebben, bieden wij de dienst voor transport naar Italië bewust heel breed aan. U kunt bij ons terecht voor 1 tot 4 palletposities, maar ook grotere groupagevrachten, ADR transport, machine transport en voor volle vrachten. Bij ons heeft u direct contact met één van onze ervaren planners.

Vervoerder Italië Nederland

Logitrex Cargo Solutions is niet alleen een logistiek partner van Nederland naar Italië. Wij werken al geruime tijd samen met partners in grote en minder grote Italiaanse steden, met wie wij dagelijks in contact zijn om de lijntjes kort te houden. Daardoor zijn wij in staat om onze diensten voor transport van Italië naar Nederland tegen scherpe prijzen aan te bieden, wat ervoor zorgt dat het transport Italië betaalbaar voor u blijft.

Doorlooptijden van transport Italië

Transport naar Italië of juist transport uit Italië? Logitrex cargo solutions is onder andere gespecialiseerd in het verzorgen van zakelijke transporten naar en uit Italië. Pallet transport, groupage, stukgoed of speciaal transport? Neem gerust eens contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of vraag direct een offerte aan!

 

De doorlooptijden van het transport Italië kunnen verschillen. Dit hangt onder andere af van de afstand en de bestemming waar de zending naar toe moet. Bij bijvoorbeeld kleinere distributie zendingen hanteren wij een standaard doorlooptijd van 48 uur. Moeten de goederen binnen 24 uur bij het afleveradres afgeleverd worden? Dan is dit vaak wel mogelijk, maar heeft een meerprijs.

 

Doorlooptijden van grotere (deel)partijen en volle vrachten variëren ook. De doorlooptijden van deze zendingen, zijn ook afhankelijk van de bestemming. Maar ook of deze trajecten rechtstreeks, of op routing lopen. Daarnaast moeten we uiteraard ook altijd rekening houden met de te handhaven rijtijdenwet.

Spoedzending naar Italië

Met spoed een pallet naar Italië verzenden of met spoed een pakket versturen? Ook voor koeriersdiensten bent u bij Logitrex Cargo Solutions aan het juiste adres.

 

Wij hebben de beschikking over onder andere bedrijfswagens van klein naar groot, aanhangers en bakwagens. Daarnaast beschikken wij ook nog eens over een breed, internationaal netwerk van partners. Dit om snel te kunnen schakelen. En hierdoor uw zending zo snel mogelijk op het gewenste afleveradres te bezorgen.

 

 

Pallet transport Italië

Pallet transport Italië: Wilt u een pallet versturen naar Italië of wilt u juist een pallet van Italië naar Nederland verzenden? Dan bent u bij Logitrex cargo solutions aan het juiste adres.

 

Logitrex is transport Italië specialist en wij kunnen uw pallets of andere zendingen vlot, vellig en tegen zeer concurrerende tarieven vervoeren naar de juiste afleverlocatie.

 

Transport naar Italië kosten

Wilt u de exacte kosten weten voor het verzenden van uw goederen naar Italië? Neem dan gerust eens contact op met Logitrex. De kosten van het transport naar Italië zijn uiteraard afhankelijk van de afstand, hoeveelheid en volumes.

 

 

Exceptioneel transport naar Italië

Overschrijd uw zending de maximaal toestaande maten of overschrijd uw zending de maximaal toestaande gewichten voor de Duitse wetgeving? Dan is er een speciale ontheffing nodig om uw goederen te mogen vervoeren in Italië.

 

Dus heeft u een zending met afwijkende gewichten en of maten. Neem dan gerust eens contact met ons op om de mogelijkheden tot Speciaal transport naar Italië te bespreken.

 

Vragen of direct een offerte aanvangen? Neem telefonisch contact met ons op via +31 (0)523-745300 of vul geheel vrijblijvend het offerte formulier in.

Vrijblijvend advies of offerte Italië Transport

Vraag direct uw offerte aan voor transport van of naar Italië aan. Of neem direct contact op voor vrijblijvend advies van onze transport Italië specialisten.

 

Transport België | Transport Duitsland | Transport Luxemburg | Transport Engeland | Transport Oostenrijk | Transport Zwitserland | Transport Frankrijk | Transport Spanje | Transport Portugal | Transport Scandinavië | Transport Denemarken | Transport Zweden | Transport Noorwegen

We zijn je graag van dienst bij Transport Italië, vraag vrijblijvend een offerte aan!