Pallet transport Oostenrijk

Logitrex > Internationaal transport > Transport Oostenrijk > Pallet transport Oostenrijk

Pallet transport Oostenrijk

Pallet transport Oostenrijk: Wilt u een pallet versturen naar Oostenrijk of wilt u juist een pallet van Oostenrijk naar Nederland verzenden? Dan bent u bij Logitrex cargo solutions aan het juiste adres.

 

24-72 uur levering

Import & Export

Scherpe tarieven

 

Logitrex is transport Oostenrijk specialist en wij kunnen uw pallets of andere zendingen vlot, vellig en tegen zeer concurrerende tarieven vervoeren naar de juiste afleverlocatie.

 

Vragen of direct een transport inplannen? Neem dan snel contact met ons op.
Vul het contact formulier in of bel direct via +31 (0)523-74530.

Spoedzending naar Oostenrijk

Met spoed een pallet naar Oostenrijk verzenden of met spoed een pakket versturen? Ook voor koeriersdiensten bent u bij Logitrex Cargo Solutions aan het juiste adres.

 

Wij hebben de beschikking over onder andere bedrijfswagens van klein naar groot, aanhangers en bakwagens. Daarnaast beschikken wij ook nog eens over een breed, internationaal netwerk van partners. Dit om snel te kunnen schakelen. En hierdoor uw zending zo snel mogelijk op het gewenste afleveradres te bezorgen.

 

Kortom, heeft u een spoedzending naar Oostenrijk? Neem dan ook contact op met Logitrex cargo solutions, om samen de mogelijkheden te bespreken.
U kunt ons bereiken via telefoonnummer +31 (0)523-74530.

 

Pallet transport Oostenrijk Nederland en andersom

Staan er pallets in Oostenrijk en moeten deze naar Nederland verzonden worden, of staan deze pallets juist in Nederland en moeten deze afgeleverd worden in Oostenrijk. In beide gevallen kunnen wij de verzending voor u organiseren.

 

Maar ook als u een zending heeft die van of naar een ander Europees land verzonden moet worden, kunt u bij ons terecht. Heeft u zendingen naar of van bijvoorbeeld Oostenrijk, Italië, Spanje, Frankrijk of Scandinavië bent u bij Logitrex aan het juiste adres.

We zijn je graag van dienst bij Pallet transport Oostenrijk, vraag vrijblijvend een offerte aan!