Transport naar Portugal

Transport naar Portugal

Transport naar Portugal of juist transport uit Portugal? Logitrex cargo solutions is onder andere gespecialiseerd in het verzorgen van zakelijke transporten naar en uit Portugal. Pallet transport, groupage, stukgoed of speciaal transport? Neem gerust eens contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of vraag direct een offerte aan!

 

24-72 uur levering

Import & Export

Scherpe tarieven

De doorlooptijden van het transport naar Portugal kunnen verschillen. Dit hangt onder andere af van de afstand en de bestemming waar de zending naar toe moet. Bij bijvoorbeeld kleinere distributie zendingen hanteren wij een standaard doorlooptijd van 48 uur. Moeten de goederen binnen 24 uur bij het afleveradres afgeleverd worden? Dan is dit vaak wel mogelijk, maar heeft een meerprijs.

Doorlooptijden van grotere (deel)partijen en volle vrachten variëren ook. De doorlooptijden van deze zendingen, zijn ook afhankelijk van de bestemming. Maar ook of deze trajecten rechtstreeks, of op routing lopen. Daarnaast moeten we uiteraard ook altijd rekening houden met de te handhaven rijtijdenwet.

Vragen over het transport naar Portugal of wilt u direct een offerte aanvragen?
Bel of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!

Transport naar Portugal of transport uit Portugal

Heeft u een zending naar Portugal, een zending van Portugal naar Nederland of een zending naar een ander land? Logitrex cargo solutions is onder andere transport Portugal specialist en kan vrijwel iedere zending van of naar Portugal tussen de 24 en 72 uur afleveren op het afleveradres!

Een zending van Nederland naar een andere Europees land? Geen probleem, Logitrex cargo solutions is specialist in transport en kan zending verzorgen van en naar onder andere de volgende landen:

Vragen of direct een offerte aanvragen? Neem telefonisch contact met ons op of vul het offerte formulier in.

Transport naar Portugal kosten

Wilt u de exacte kosten weten voor het verzenden van uw goederen naar Portugal? Neem dan gerust eens contact op met Logitrex. De kosten van het transport naar Portugal zijn uiteraard afhankelijk van de afstand, hoeveelheid en volumes.

Neem direct telefonisch contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Exceptioneel transport naar Portugal

Overschrijd uw zending de maximaal toestaande maten of overschrijd uw zending de maximaal toestaande gewichten voor de Duitse wetgeving? Dan is er een speciale ontheffing nodig om uw goederen te mogen vervoeren in Portugal.

Dus heeft u een zending met afwijkende gewichten en of maten. Neem dan gerust eens contact met ons op om de mogelijkheden tot Speciaal transport naar Portugal te bespreken.

Vragen of direct een offerte aanvangen? Neem telefonisch contact met ons op via +31 (0)523-745300 of vul geheel vrijblijvend het offerte formulier in.

We zijn je graag van dienst bij Transport naar Portugal, vraag vrijblijvend een offerte aan!