Koeriersdienst

Logitrex > Koeriersdienst

Koeriersdienst

Koeriersdienst is Logitrex Cargo Solutions niet vreemd. Een stilstaande fabriek of een pallet die eigenlijk gister al in huis had moeten zijn? Ook voor uw koeriersdienst bent u bij Logitrex Cargo Solutions aan het juiste adres. 

 

Urgent transport

Import & Export

Scherpe tarieven

Wij hebben de beschikking over diverse bedrijfswagens van klein naar groot. Van bakwagen tot bus met aanhanger. U kunt onze sprinters vinden in heel Europa en overige bestemmingen, wij kunnen dan ook vaak nog dezelfde dag laden en wie weet staat het pallet morgen al bij u voor de deur!

 

Naast het feit dat wij met onze koeriersdiensten beschikking hebben over een zeer divers wagenpark beschikt Logitrex Cargo Solutions ook nog eens over een zeer sterk internationaal netwerk waarin per land, per regio en in sommige gevallen is per plaats een selectie per koeriersdiensten als partner is gemaakt. Wanneer u een beroep moet doen op een koeriersdienst, denk dan aan Logitrex Cargo Solutions. Wij verzorgen uw spoedtransporten altijd snel, efficiënt en voordelig!

 

Wij komen in ieder geval graag in contact om samen met u te kijken naar de mogelijkheden waarin wij een onderlinge win-win situatie als koeriersdienst voor u en onszelf kunnen creëren. Klik rechts bovenin het scherm om het contactformulier in te vullen en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Vrijblijvend advies of offerte Koeriersdienst

Vraag direct uw offerte voor onze koeriersdiensten aan. Of neem direct contact op voor vrijblijvend advies van onze koeriersdienst specialisten.

 

Geïnteresseerd in onze overige diensten? Klik dan op onderstaande link om rechtstreeks naar onze overige dienstenpagina’s te gaan.

 

Klik hier om rechtstreeks naar onze dienstenpagina’s te gaan:

benelux transport | internationaal transport | intermodaal transport | logistiek management

We zijn je graag van dienst bij Koeriersdienst, vraag vrijblijvend een offerte aan!