Logistiek Management

Logitrex > Logistiek Management

Logistiek Management

Logitrex Cargo Solutions heeft als logistiek dienstverlener jarenlange ervaring en kennis opgedaan in de nationale en internationale transportmarkt. Wijzelf bedienen onze klanten als logistiek forwarder en kunnen onszelf vanuit dit oogpunt dan ook goed verplaatsen in u als verlader.

Naast onze nationale en internationale forwardings- activiteiten stellen wij onszelf beschikbaar als onafhankelijk transport specialist intern binnen uw organisatie. Of u een handelsbedrijf of producent bent, wij nemen uw uitgaande logistieke activiteiten onder de loep om vervolgens met een efficiënt en bovenal kostenbesparend voorstel bij u terug te komen.  Door uw logistiek management activiteiten aan Logitrex Cargo Solutions uit te besteden bespaard u zowel kosten op uw individuele transporten als ook op personeelskosten.

 

Logitrex Cargo Solutions werkt eveneens als logistiek forwarder, expediteur. Zonder gebruik te maken van interim logistiek management kunnen wij u vanuit ons kantoor eveneens van dienst zijn op logistiek vlak. U kunt vrijblijvend uw actuele transportaanvragen bij onze planning opvragen waardoor wij vervolgens bij u terug zullen komen met een passend voorstel. 

Vrijblijvend advies of offerte logistiek management

Vraag direct uw offerte voor logistiek management aan. Of neem direct contact op voor vrijblijvend advies van onze logistiek management specialisten.

 

Wij komen graag in contact om samen met u te kijken naar de mogelijkheden waarin wij een onderlinge win-win situatie kunnen creëren. Klik rechts bovenin het scherm om het contactformulier in te vullen en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

Klik hier om rechtstreeks naar onze overige dienstenpagina’s te gaan:

benelux transport | internationaal transport | intermodaal transport | koeriersdienst

We zijn je graag van dienst bij Logistiek Management, vraag vrijblijvend een offerte aan!