Over ons

Wie is Logitrex?

Logitrex Cargo Solutions bestaat uit een jong en dynamisch team met gezamenlijk 32 jaar ervaring in de transport en logistiek. Onze medewerkers hebben in die jaren ieder zijn of haar eigen expertise kunnen ontwikkelen. Met deze kennis organiseren wij transporten naar verschillende bestemmingen, hierdoor kunnen wij uw organisatie van A tot Z ontlasten. Voor elke uitdaging bieden wij een passende oplossing en nemen wij graag alle mogelijke logistieke zorgen uit handen. Wij zijn goed bereikbaar, betrouwbaar en snel. Kortom, uw transportspecialist voor al uw nationale en internationale transporten.

We helpen je volledig te ontzorgen van je transportbehoefte!

Vraag een offerte aan en ontvang een vrijblijvend voorstel
Nog meer over ons

Waaruit bestaat ons bedrijf?

Binnen Logitrex Cargo Solutions hebben wij een verdeling gemaakt in de operationele en commerciële taken. Martinus Elbertsen en Romy van Veldhuisen houden zich dagelijks bezig met de operatie en zijn hiermee ook uw eerste aanspreekpunt voor het aannemen en organiseren van uw transport opdrachten. Mike Schepers houdt zich voornamelijk bezig met de commerciële taken binnen het bedrijf en is dagelijks onderweg voor het relatiebeheer bij bestaande klanten en het actief werven van nieuwe klanten.

Bent u ook geïnteresseerd in onze dienstverlening? Klik hieronder om ons contactformulier in te vullen en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.