Over ons

Wie is Logitrex?

Logitrex Cargo Solutions is een 100% zelfstandig forwardings-, expeditiekantoor. Door de jaren heen hebben wij een groot en solide netwerk opgebouwd binnen het Europese transport. Om onze klanten optimaal tot dienst te kunnen zijn maken wij dan ook gebruik van diverse transportmodaliteiten. Denk hierbij aan de verschillende transport modaliteiten als lucht, zee, weg en spoorvervoer. Heeft u ook een veelzijdig transportpakket? Wij komen graag met u in contact om samen te kijken naar de mogelijkheden waarin wij iets voor elkaar kunnen betekenen.

We helpen je volledig te ontzorgen van je transportbehoefte!

Vraag een offerte aan en ontvang een vrijblijvend voorstel
Nog meer over ons

Waaruit bestaat ons bedrijf?

Binnen Logitrex Cargo Solutions hebben wij een verdeling gemaakt in de operationele en commerciële taken. Martinus Elbertsen en Romy van Veldhuisen houden zich dagelijks bezig met de operatie en zijn hiermee ook uw eerste aanspreekpunt voor het aannemen en organiseren van uw transport opdrachten. Mike Schepers houdt zich voornamelijk bezig met de commerciële taken binnen het bedrijf en is dagelijks onderweg voor het relatiebeheer bij bestaande klanten en het actief werven van nieuwe klanten.

Bent u ook geïnteresseerd in onze dienstverlening? Klik hieronder om ons contactformulier in te vullen en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.